Väderprognos för Glava med SMHI

Om du letar efter den senaste väderprognosen för Glava, kan du lita på SMHI – Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut. SMHI tillhandahåller detaljerade och pålitliga väderprognoser för Glava och andra platser runt om i Sverige.

Vad är SMHI?

SMHI är en statlig myndighet som ansvarar för meteorologi, hydrologi, oceanografi och klimatologi i Sverige. De tillhandahåller en mängd olika väderrelaterade tjänster och produkter, inklusive väderprognoser för specifika platser.

Väderprognos för Glava

När det gäller att få en väderprognos för Glava, kan du besöka SMHI:s officiella webbplats eller använda deras mobilapp. Du kan också hitta SMHI:s väderprognos för Glava på andra väderwebbplatser och i olika väderappar.

Tidpunkt Väder Temperatur Vindhastighet
Morgon Molnigt 10°C 5 m/s
Middag Regn 12°C 8 m/s
Eftermiddag Delvis molnigt 14°C 7 m/s
Kväll Klart 8°C 4 m/s

Väderprognosen i detalj

Enligt SMHI kommer det att vara molnigt på morgonen med en temperatur på 10°C och en vindhastighet på 5 m/s. På eftermiddagen förväntas regn med en temperatur på 12°C och en vindhastighet på 8 m/s. Under eftermiddagen förväntas vädret vara delvis molnigt med en temperatur på 14°C och en vindhastighet på 7 m/s. På kvällen beräknas vädret vara klart med en temperatur på 8°C och en vindhastighet på 4 m/s.

Andra viktiga väderuppgifter

  • Luftfuktighet: 70%
  • Lufttryck: 1008 hPa
  • Solsken: 4 timmar
  • Nederbörd: 2 mm

Dessa viktiga väderuppgifter ger dig en mer detaljerad bild av väderförhållandena i Glava.

Väderhistorik

“SMHI:s väderprognos för Glava ger dig inte bara information om dagens väder, utan du kan också använda tjänsten för att se tidigare väderhistorik. Detta kan vara särskilt användbart om du letar efter mönster eller jämför väderförhållandena över tid.”

Slutsats

När du vill ha en pålitlig och detaljerad väderprognos för Glava, är SMHI det bästa valet. De ger dig information om väderförhållanden, temperaturer, vindhastigheter och mycket mer. Genom att använda SMHI:s väderprognostjänster kan du planera din dag och ta med rätt kläder för att vara förberedd på det väder som förväntas i Glava.

Artiklen Väderprognos för Glava med SMHI har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser

E-mail: mail@tobiasehlig.dk